Senior & Light

Senior og Light hundefoder med fisk

Hundefoder Senior og Light fra HERITAGE er et fedtfattig hundefoder der indeholder naturligt konserveret fisk i en kombineret med fuldkornsris. For at fremme en god fordøjelse og en sund og skinnende pels er der ligeledes tilsat andre nyttige ingredienser som hørfrø, prebiotiske fructooligosaccharider (FOS) og yucca ekstrakt.

Hundefoder med fisk og uden hvede

Hovedingrediensen i HERITAGE Senior & Light hundefoder er hvid havfisk og er desuden fremstillet uden hvedeprodukter, herunder hvedegluten. Det gør foderet velegnet til hunde med allergi. Grundet foderets lave fedtindhold er foderet ligeledes velegnet til ældre eller inaktive hunde.

HERITAGE Senior og Light hundefoder med fiskHeritage_Light

  • indeholder 21% protein og 9% olie og fedt.
  • hovedingrediensen er naturligt konserveret hvid havfisk og fuldkornsris.
  • er fremstillet uden hvede og hvedegluten.
  • er tilsat naturlige kilder til glucosamin og chondroitin som skaldyrs ekstrakt af den New Newzealandsk Grønlæbet musling, Ayurvediske urter og orthokiselsyre for sundere led.
  • indholder Omega 6 og 3 fedtsyre for en sundere hud og blank pels.
  • indeholder vitamin A, D og E som støtte til hundens immunforsvar.

Hvor meget hundefoder skal din hunde spise?
Køb HERITAGE hundefoder online


Ingredienser

21 % Råprotein
9,0 % Råfedt
2,5 % Råfibre
6,0 % Aske

Fuldkornsris (27%), hvid havfisk (20%), fuldkornsbyg, majskorn, kyllingefedt, majsgluten, sukkerroer, hørfrø, vitaminer og mineraler, prebiotiske FOS, blandede krydderurter (200mg/kg), Grønlæbet muslingekstrakt (200mg/kg), yucca ekstrakt, orthokiselsyre.

Vitaminer A, D3 og E, Kobber, jern, zink, calcium, magnesium, selenium zink